OMICRON-MARINE s.r.o. - toolsmarket

Zahradníčkova 1375/2, 674 01 Třebíč, IČ: 29200300, DIČ: CZ29200300, tel: +420 568 851 563, fax: +420 568 851 270, e-mail: shop@gamasvar.cz

detailně

Nadčasová Kvalita a Inovace: Příběh Českého Výrobce Svářeček Omicron

  Vstupte do světa Omicronu, českého průkopníka ve svářečské technologii, kde tradice splývá s moderní inovací.

  V osmdesátých letech minulého století, v srdci Třebíče, se začaly psát první kapitoly příběhu firmy Omicron. Antonín Kühtreiber, nadaný elektrotechnik, položil základy této společnosti vývojem prvních svářecích poloautomatů MIG/MAG. Tyto inovace, které později převzaly do výroby další třebíčské firmy, byly základem úspěšného rozvoje společnosti Omicron.

  V roce 2002 došlo k významnému mezníku, kdy Antonín Kühtreiber spolu se svým synem založil firmu Omicron. Od té doby se společnost neustále rozvíjela a specializovala na vývoj a výrobu špičkových svářecích strojů. Dnes je Omicron známý svými modely GAMA 160, OMI 205 a OMI 206, které se staly téměř legendárními a jsou běžně používány v domácích dílnách i profesionálních zámečnických provozech.

  Výrobní zázemí Omicronu, které nyní zahrnuje moderní technologie jako CNC obráběcí centrum, automatickou osazovací linku pro součástky SMD a navijárnu pro transformátory, umožňuje společnosti udržet si vysoký standard výroby. Díky tomu jsou svářečky Omicron oblíbené pro svou nízkou poruchovost a výjimečné užitné vlastnosti.

  Společnost Omicron se však neomezila pouze na výrobu svářeček. Nabízí také široký sortiment příslušenství, včetně chladicích jednotek, dálkových ovládání a transportních kufrů, které doplňují jejich svářečky a zvyšují komfort práce uživatelů. V dnešní době, kdy se trh s svářečkami neustále rozrůstá, stojí Omicron pevně na základech kvality a inovace. S více než patnácti tisíci prodanými stroji ročně, jak firemním zákazníkům, tak soukromým osobám, si Omicron udržuje svou pozici na trhu jako výrobce, na kterého se můžete spolehnout.

  Pro více informací navštivte web firmy OMICRON.

 
OMICRON-MARINE s.r.o. - toolsmarket - Czech Republic, e-mail: shop@gamasvar.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies