OMICRON-MARINE s.r.o. - toolsmarket

Zahradníčkova 1375/2, 674 01 Třebíč, IČ: 29200300, DIČ: CZ29200300, tel: +420 568 851 563, fax: +420 568 851 270, e-mail: shop@gamasvar.cz

detailně

Inovace a Kvalita: Srdce Delta Třebíč

  Delta Třebíč, působící na trhu již od počátku 90. let, se etablovala jako přední výrobce v oblasti svařovací techniky. S hlubokými kořeny v inovacích a nekompromisním důrazem na kvalitu, firma poskytuje široký sortiment produktů a služeb splňujících potřeby moderního svařování.

Historie a Původ

 Vznikající z fúze RDV a AEK, Delta Třebíč představuje spojení tradice a moderního technologického vývoje. Společnost se rychle stala známou pro svou schopnost nabízet spolehlivé a výkonné svařovací stroje, které jsou důsledkem pečlivého výzkumu a vývoje.

Produkty a Služby

  Od řady DTD vhodné pro lehké průmyslové aplikace až po vysoce výkonné modely řady AEK určené pro těžký průmysl, Delta Třebíč pokrývá celé spektrum svařovacích potřeb. Společnost také poskytuje komplexní servisní služby, včetně rychlých záručních oprav a technické podpory.

Závazek ke Kvalitě

  Delta Třebíč klade velký důraz na kvalitu a spolehlivost svých produktů. Spolupráce s renomovanými dodavateli, jako je Abicor Binzel, dodává další hodnotu jejich svařovacím strojům, zajišťuje nejvyšší standardy a spokojenost zákazníků.

Závěr a Budoucí Směřování

  Jako dlouholetý hráč v oboru svařovací techniky, Delta Třebíč neustále hledá cesty, jak inovovat a rozšiřovat své portfolio, aby zajistila, že její produkty a služby budou nadále odpovídat měnícím se potřebám průmyslu. S pevným základem v kvalitě a inovacích, Delta Třebíč zůstává synonymem pro výkon, spolehlivost a uživatelskou spokojenost.

Další Informace

  Pro více informací o Delta Třebíč a jejím portfoliu produktů a služeb navštivte stránky Delta Třebíč.

 
OMICRON-MARINE s.r.o. - toolsmarket - Czech Republic, e-mail: shop@gamasvar.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies